Cingo

Stilla flört med Dasho, bilder av kvinnor

Bilder på sajten av kvinnor.

Användningen av bilder är förstås väldigt viktig för att skapa diverse illusioner. Som betalande klient kan man givetvis inte alls vara säker på att den som kommunicerar diverse meddelanden utifrån en viss profil är den samma som finns på profilens frontbild, eller för den delen på diverse bifogade bilder.

Bildkvaliteten variera ordentligt. Ibland kan man få intrycka av att det är ett proffs som tagit en viss bild. Rätt ofta är det frågan om selfies eller bilder tagna med hjälp av en digitalkamera och en spegel. Vissa bilder är riktigt usla.

När det här skrivs har jag tittat på kanske 5.500 bilder av kvinnor, mer eller mindre avklädda. Vackra kvinnor, fula kvinnor, unga kvinnor, medelålders kvinnor och gamla kvinnor.

En del av de bifogade bilderna, i framför allt initiala meddelanden, är mycket utmanande och visar oblygt upp kvinnans alla kroppsliga företräden. Jag visste redan förut att snippor kan se ut på många sätt. I den här miljön får man definitivt detta faktum bekräftat.

Det förekommer kvinnor praktiskt taget ur alla genpooler av Homo Sapiens. Den som lite lyser med sin frånvaro är indiska kvinnor. Annars finns de flesta typerna representerade som t.ex. nordiska, sydeuropeiska, arabiska, afroamerikanska, latinos och asiater.

En lite påtaglig grupp är de med polynesiskt ursprung, ett arv från Hollands kolonialtid. Operatören tycks ha ett närmast obegränsat (europeiskt) bildmaterial att ösa ur.

De kvinnor som finns på bilderna verkar oftast vara vanliga kvinnor, men ibland har åtminstone jag tyckt mig se kvinnor som snarare är modeller, call girls, strippor, porrartister eller prostituerade.

Utmärkande för de flesta bilder är att de är omsorgsfullt avskalade alla bakgrundsdetaljer. En ofta förekommande variant av profilbild är en bild tagen i en bil, oftast i framsätet. Bakgrunden som syns suddigt genom ett sidofönster eller bakruta är totalt informationsneutral.

Men det finns bilder som avslöjar sig genom "osvenska" detaljer i bakgrunden som t.ex. väggurtag och andra inredningsdetaljer. Även mönster och design på kläder mm inger ibland undran. För det är väl svenska kvinnor, eller åtminstone kvinnor av olika ursprung som bor i Sverige, vilka finns på denna svenska (sex)sajt? Personligen har jag mina starka tvivel om detta.

Och det är ju helt i linje med att jag som betalande klient och användare bara kan se och kommunicera med fiktiva profiler.

Men är man en "manwatcher" så tittar man ivrigt vidare på alla dessa kvinnor som passerar i revy. Och blir våt i byxan med för den delen. Porr för män helt enkelt.


Läs gärna vidare efter hand.
Använd retur-pilen högst upp till vänster i webbläsaren för att komma tillbaka till denna artikels huvudsida!


| Startsidan |

©2018 Ingemar Carleman | Utgåva 67:09 | 2018-08-10